Adviseurs met impact gezocht

Er moet veel gebeuren in de wereld van bouwen, wonen en (samen)leven. En jij wilt graag je steentje bijdragen. Je bent al een paar jaar onderzoeker, beleidsmaker of adviseur en bent toe aan een volgende stap in je loopbaan: een plek waar je je breed kunt ontwikkelen en impact kunt maken. Kom je kennismaken?

5 januari 2024

Wie zijn wij?

Vannimwegen is een Amsterdams adviesbureau en al ruim 30 jaar een vertrouwde naam in de wereld van wonen. We werken door heel Nederland en in onze ‘werkwinkel’ aan de haven van IJburg. Wij helpen bestuurders, beleidsmakers en managers met raad en daad.

Vannimwegen bestaat uit een hechte groep van adviseurs. Wij geloven in de kracht van adviseurs die op eigen wijze denken en werken. En hebben allemaal eigen methoden en stijlen. Altijd met een hoog kwaliteitsniveau. Wij hechten aan de verschillen in ons team. Dat scherpt ons advies. Wat ons verbindt, is onze overtuiging dat goed wonen en leven voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Werk aan wonen

Onze klanten zijn woningcorporaties, overheden, zorgpartijen en vastgoedondernemingen. We werken individueel en in teams van adviseurs aan opdrachten over organisatiesturing en -inrichting, bedrijfsvoering en planning, governance en toezicht, vastgoed en gebiedsontwikkeling, participatie en communicatie, het oplossen van de wooncrisis en het versterken van leefbaarheid.

Om je een concreter beeld te geven van wat we doen, kun je onderstaand meer lezen over projecten die we eerder deden:

Wie ben jij?

Je hebt een paar jaar werkervaring binnen de volkshuisvesting, overheid of zorg (op strategie/beleid/proces) en/óf in de advieswereld (interne/externe advisering). Je bent toe aan een tweede of derde stap in je loopbaan. Ter aanvulling op ons bestaande team zou het geweldig zijn als je een achtergrond hebt in sociale geografie, planologie, bouwkunde, bestuurskunde of politicologie. Maar voel je niet geremd als je iets anders meebrengt, wij laten ons graag verrassen.

Wij bouwen aan een breed en divers team. We zien de kracht van verschillende mensen met verschillende achtergronden. Wel zijn er een paar competenties en eigenschappen die belangrijk zijn voor ons werk:

Competenties: je denkt analytisch en strategisch. Je bent oplossingsgericht en innovatief. Je stapt makkelijk op nieuwe situaties af en neemt van nature initiatief. Je werkt graag samen én zelfstandig. Je bent ondernemend en vindt het leuk om zelf werk te creëren. Je bent van nature geïnteresseerd in andere mensen en hebt plezier in netwerken. Je maakt graag het verschil voor een ander.

Eigenschappen: je bent nieuwsgierig, leergierig, (eigen)wijs, sociaal en ondernemend. Je hebt zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent toegankelijk, behulpzaam, oplossingsgericht en een onafhankelijke denker.

Werken als adviseur bij Vannimwegen

We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom bespreken we je ambities vanaf het begin. We bieden je een persoonlijk ontwikkeltraject, maandelijkse adviseurstrainingen en een interne coach. Benieuwd naar wat je collega’s precies doen? Zij vinden het leuk je mee te nemen in een opdracht en in de werkwijze die zij hebben.

Je ontvangt een basissalaris tussen € 3.500 en € 5.300,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Bij ieder salaris hoort een streefomzet. We spreken jaarlijks samen af welke omzet realistisch is. Wij vinden dat je binnen 1.000 uur je omzet moet kunnen halen. De overige uren gebruik je om je te leren, relaties op te bouwen en de ontwikkeling van ons bureau te versterken. Is je omzet hoger dan afgesproken? Dan ontvang je een persoonlijke bonus. Reiskosten krijg je natuurlijk vergoed en je ontvangt een laptop en telefoon.

Interesse?

Dan ontvangen we graag uiterlijk 27 maart a.s. jouw reactie. Stuur je cv en motivatie naar info@vannimwegen.nl

De procedure

Wij nemen zo snel mogelijk na ontvangst van je reactie contact met je op en maken een afspraak voor een oriënterend gesprek. Daarin bieden wij jou alle kans om te verkennen of Vannimwegen bij jou past. Wil je daarna graag verder praten? Dan volgt een verdiepend gesprek waarin we graag meer horen over jouw ervaring en ambities. We bieden je ook de mogelijkheid om de sfeer te proeven door bij onze wekelijkse vrijdagmiddag meetings met alle adviseurs aan te sluiten. Zijn jij en wij allebei positief? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek.

We zien je snel!

September Lennarts

Meer weten?

September Lennarts en andere collega's vertellen je graag meer.

s.lennarts@vannimwegen.nl