Vannimwegen werkt veel voor woningbouwcorporaties en gemeenten. Wij hebben experts in organisatie, beleid, communicatie, participatie, vastgoed en financiën. Wij zoeken de adviseur die past bij jouw vraag. We kiezen samen een aanpak die past en die jou en je organisatie het beste verder helpt.

Organisatie en beleid

We helpen je bij een bedrijfsstrategie, reorganisatie, organisatieontwikkeling, fusie, samenwerking en bij cultuurverandering. En bij de (her)oriëntatie op klanten, benchmarking, kwaliteitsmanagement en prestatieverbetering. Dat vertaalt zich in een ondernemingsplan, organisatiescan, klantvisie, onderzoek en prestatieafspraken.

Communicatie en participatie

We helpen je bij het kiezen van profiel en positie, bij perscontacten, in- en externe communicatie, de verbinding met klanten en andere belanghebbenden (stakeholdermanagement). We helpen bij de communicatie en participatie van renovatie- en verduurzamingsprojecten en ondersteunen bewoners en wooncoöperaties. Dat resulteert in een communicatieplan voor organisatie, project of wijk, een woordvoeringslijn, bewoners en bewonersovereenkomst.

Bekijk projecten

Communicatie

en participatie.

Vastgoed en financiën

We helpen je bij vastgoedbeleid, portefeuillestrategie, asset- en portfoliomanagement en verkoop. Enbij financieel beleid, financiële analyses en bedrijfsvoering. Dat resulteert in een vastgoedvisie,vastgoedscan, een financieel dashboard en beleidsplan.

Bekijk projecten Vastgoed en financiën.

Interim

Soms heb je versterking in je organisatie nodig. Wij leveren die. Op strategisch én tactisch niveau. Van fulltime tot een dag in de week.

Onze experts in organisatie, beleid, communicatie, participatie, vastgoed en financiën staan schouder aan schouder met jou om je idealen vorm te geven. We zijn betrokken en persoonlijk.

Je huurt ons bijvoorbeeld in als interim-manager, -bestuurder of -adviseur.

Bekijk

interim-projecten.

Opleiding

We helpen onze klanten met de uitdagingen waar ze voor staan. Daarbij doen we kennis op over wat werkt en wat niet werkt. Die kennis gebruiken we om te innoveren, om effectief te zijn in onze klussen én in opleidingen.

We bieden diverse trainingen die we online, bij ons op kantoor of bij onze klanten in huis verzorgen. Van dagdelen tot meerdaagse programma's.

Een greep uit ons aanbod.

We helpen je bepalen wat je als organisatie wil zijn. En hoe en met wie je wil samenwerken.

Erik-Jan

Hopstaken

Meer weten?

Erik-Jan vertelt je er graag meer over.

06 - 55 36 18 60

ej.hopstaken@vannimwegen.nl