Elsbeth Postma

Elsbeth Postma

Adviseur, coach, interim-manager

Ik ben een ervaren communicatiestrateeg. Mijn expertise zit 'm in de verbinding van organisatiedoelen en de (h)erkenning daarvan door de buitenwereld. In mijn taal: de profilering en positionering van organisaties. Ik adviseer bestuurders en managers daarbij. Ik help je aan een passend profiel en werk dat uit in een effectieve communicatiestrategie. Met evenveel plezier verantwoord ik die in heldere strategische teksten als jaarverslag of ondernemingsplan.

Ik coach mensen en organisaties bij verandering. Ik ben sparringpartner, luisterend oor, vragensteller en spiegel. Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie, en zie en voel snel welke ontwikkeluitdagingen mensen hebben. Ik verlies me niet in details, maar hou grote ontwikkellijnen in de gaten. Ik ben veilig: je mag bij mij kwetsbaar zijn. Ik daag je liefdevol uit om het beste in jezelf boven te brengen.

Ik gaf jarenlang leiding aan communicatie- en marketingprofessionals bij grote woningcorporaties. De bestuurder was mijn natuurlijke opdrachtgever en gesprekspartner. Ik ken zijn en haar dilemma’s en uitdagingen. Ik verruilde recent het leidinggeven voor advies en inhoud. Die passen mij het best en geven mij de meeste energie.

reputatiemanagement, positionering & profilering, communicatiestrategie, -focus & -inrichting, gebiedscommunicatie, stakeholdermanagement, persoonlijke ontwikkeling, strategische teksten, interim-management.

Projecten van Elsbeth Postma
Actieplan CO2-reductie
Koers
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Elsbeth Postma
Leiden en begeleiden in zware tijden

Onzekerheid leidt tot lijden.

Artikelen
Handige huurders

Verhuurders snakken naar bewoners die een ‘professionele’ huurdersvertegenwoordiging willen vormen. Naar mensen die ‘best wat willen doen’ is zelden vraag. Dat is jammer.

Artikelen
Richten communicatie WSW

Vannimwegen helpt WSW bij het richten en de organisatie van haar communicatie.

Artikelen
Training adviesvaardigheden

Je bent goed in je vak. En je wilt leren om je vakkennis om te zetten in invloedrijke adviezen. Dan is een training adviesvaardigheden een uitstekende investering.

Trainingen
Toegankelijk schrijven en spreken

Schrijven en spreken zijn vaardigheden die je vooral leert door 'doen'.

Trainingen
Presenteren

Hoe sta je stevig voor de groep?

Trainingen
BEKIJK MEER LADEN EINDE