Elsbeth Postma

Elsbeth Postma

Adviseur, coach, interim-manager

Hoe laat je als organisatie zien waar je van bent, hoe je werkt en hoe je je verbindt met de samenleving? Hoe krijg je (h)erkenning van de buitenwereld voor wat je doet? Dergelijke vraagstukken zijn mijn specialiteit. Als communicatiestrateeg adviseer ik bestuurders, managers en communicatieprofessionals daarbij. Ik help ook bij de uitwerking van een effectieve communicatiestrategie. Desgewenst ondersteun ik bij de organisatie van de communicatiefunctie en de (her)inrichting van de communicatieafdeling.

Daarnaast coach ik mensen en organisaties bij verandering. Ik ben sparringpartner, luisterend oor, vragensteller en spiegel. Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie, en zie en voel snel welke ontwikkeluitdagingen mensen hebben. Ik verlies me niet in details, maar hou grote ontwikkellijnen in de gaten. Ik ben veilig: je mag bij mij kwetsbaar zijn. Ik daag je liefdevol uit om het beste in jezelf boven te brengen.

Ik gaf jarenlang leiding aan communicatie- en marketingprofessionals bij grote woningcorporaties. Ik spreek de taal van de interne adviseur én de bestuurder. Ik ken hun dilemma’s en uitdagingen.

Specialismen ontwikkelen van communicatie- en organisatiestrategie, organiseren van afdelingen en functies, stakeholdermanagement, coaching en persoonlijke ontwikkeling, (leren) schrijven van teksten, interim-management.

Projecten van Elsbeth Postma
Communicatie over overstap naar Woonservice
Communicatie en participatie
Gezamenlijke visie circulariteit, klimaatadaptatie en biodiversiteit
Organisatie en beleid
Elsbeth Postma werkt als interim-hoofd Wonen bij WormerWonen.
Interim
Projectleiding, communicatie en participatie voor WormerWonen
Communicatie en participatie
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Elsbeth Postma
De meerwaarde van een bestuursadviseur of -coach

Een vertrouweling die je helpt beter te worden in je rol als bestuurder.

Artikelen
Communicatie bij projecten

Renovatie, verduurzaming, sloop: hoe ga je om met bewoners en omwonenden? En hoe betrek je mensen bij je plannen en projecten?

Opleiding
Vannimwegen helpt organisaties en hun mensen met coaching

Als sparringpartner, luisterend oor, doorvrager en spiegel.

Artikelen
Jonge talenten gezocht

Wil jij ertoe doen en doe je dat graag op je eigen manier? Wil je werken voor organisaties met een maatschappelijk doel? Dan is deze vacature iets voor jou!

Artikelen
SRM-D opleiding tot manager Communicatie

De manager Communicatie organiseert en regisseert alle in- en uitgaande communicatie van een organisatie.

Artikelen
Presenteren

Hoe sta je stevig voor de groep?

Opleiding
BEKIJK MEER LADEN EINDE