Elsbeth Postma

Elsbeth Postma

Adviseur, coach, interim-manager

Hoe laat je als organisatie zien waar je van bent, hoe je werkt en hoe je je verbindt met de samenleving? Hoe krijg je (h)erkenning van de buitenwereld voor wat je doet? Dergelijke vraagstukken zijn mijn specialiteit. Als communicatiestrateeg adviseer ik bestuurders, managers en communicatieprofessionals daarbij. Ik help ook bij de uitwerking van een effectieve communicatiestrategie. Desgewenst ondersteun ik bij de organisatie van de communicatiefunctie en de (her)inrichting van de communicatieafdeling.

Daarnaast coach ik mensen en organisaties bij verandering. Ik ben sparringpartner, luisterend oor, vragensteller en spiegel. Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie, en zie en voel snel welke ontwikkeluitdagingen mensen hebben. Ik verlies me niet in details, maar hou grote ontwikkellijnen in de gaten. Ik ben veilig: je mag bij mij kwetsbaar zijn. Ik daag je liefdevol uit om het beste in jezelf boven te brengen.

Ik gaf jarenlang leiding aan communicatie- en marketingprofessionals bij grote woningcorporaties. Ik spreek de taal van de interne adviseur én de bestuurder. Ik ken hun dilemma’s en uitdagingen.

Specialismen ontwikkelen van communicatie- en organisatiestrategie, organiseren van afdelingen en functies, stakeholdermanagement, coaching en persoonlijke ontwikkeling, (leren) schrijven van teksten, interim-management.

Projecten van Elsbeth Postma
Elsbeth Postma werkt als interim-hoofd Wonen bij WormerWonen.
Interim
Projectleiding, communicatie en participatie voor WormerWonen
Communicatie en participatie
Gebiedsvisie en communicatieplan Kuenenpleinbuurt Beverwijk
Communicatie en participatie
Interim-communicatiestrateeg
Interim
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Elsbeth Postma
Presenteren

Hoe sta je stevig voor de groep?

Opleiding
Adviesvaardigheden

Hoe zet je jouw vakkennis om in invloedrijke adviezen? Vergroot je impact als professional en investeer in je adviesvaardigheden.

Opleiding
Toegankelijk schrijven

Leer een goede zakelijke tekst schrijven, met een logische opbouw en begrijpelijke woorden.

Opleiding
Communicatie bij projecten

Renovatie, verduurzaming, sloop: hoe ga je om met bewoners en omwonenden? En hoe betrek je mensen bij je plannen en projecten?

Opleiding
Communicatie bij projecten, de praktijk

Nadat je de communicatie rondom projecten leerde analyseren en plannen gaan we de praktijk. Je leert hoe je plannen maakt en uitvoert.

Opleiding
Jong Talent programma van start

Jong Talent programma Vannimwegen verbindt jonge adviseurs aan ons en onze klanten

Artikelen
BEKIJK MEER LADEN EINDE