Elsbeth Postma

Elsbeth Postma

Adviseur, coach, interim manager

Hoe laat je als organisatie zien waar je van bent, hoe je werkt en hoe je je verbindt met de samenleving? Hoe krijg je (h)erkenning van de buitenwereld voor wat je doet? Dergelijke vraagstukken zijn mijn specialiteit. Als communicatiestrateeg adviseer ik bestuurders, managers en communicatieprofessionals daarbij. Ik help ook bij de uitwerking van een effectieve communicatiestrategie. Desgewenst ondersteun ik bij de organisatie van de communicatiefunctie en de (her)inrichting van de communicatieafdeling.

Daarnaast coach ik mensen en organisaties bij verandering. Ik ben sparringpartner, luisterend oor, vragensteller en spiegel. Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie, en zie en voel snel welke ontwikkeluitdagingen mensen hebben. Ik verlies me niet in details, maar hou grote ontwikkellijnen in de gaten. Ik ben veilig: je mag bij mij kwetsbaar zijn. Ik daag je liefdevol uit om het beste in jezelf boven te brengen.

Ik gaf jarenlang leiding aan communicatie- en marketingprofessionals bij grote woningcorporaties. Ik spreek de taal van de interne adviseur én de bestuurder. Ik ken hun dilemma’s en uitdagingen.

Specialismen ontwikkelen van communicatie- en organisatiestrategie, organiseren van afdelingen en functies, stakeholdermanagement, coaching en persoonlijke ontwikkeling, (leren) schrijven van teksten, interim-management.

Projecten van Elsbeth Postma
Strategisch communicatieadviseur
Communicatie en participatie
Communicatie over overstap naar Woonservice
Communicatie en participatie
Samen met medewerkers en partners de koers actualiseren
Organisatie en beleid
Gezamenlijke visie circulariteit, klimaatadaptatie en biodiversiteit
Organisatie en beleid
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Elsbeth Postma
De meerwaarde van een bestuurscoach of -adviseur

Een vertrouweling die je helpt beter te worden in je rol als bestuurder.

Artikelen
Adviseurs met impact gezocht

Ben je graag maatschappelijk relevant? Je kunt wat, doet er graag toe en graag ook op jouw eigen manier? Dan is het tijd om kennis te maken met Vannimwegen.

Artikelen
Adviesvaardigheden

Hoe zet je jouw vakkennis om in invloedrijke adviezen? Vergroot je impact als professional en investeer in je adviesvaardigheden.

Opleiding
Communicatie bij projecten

Renovatie, verduurzaming, sloop: hoe ga je om met bewoners en omwonenden? En hoe betrek je mensen bij je plannen en projecten?

Opleiding
Presenteren

Hoe sta je stevig voor de groep?

Opleiding
Toegankelijk schrijven

Leer een goede zakelijke tekst schrijven, met een logische opbouw en begrijpelijke woorden.

Opleiding
BEKIJK MEER LADEN EINDE