Communicatie bij projecten (dag)

Renovatie, verduurzaming, sloop: het zijn grote projecten van je organisatie. Met veel gevolgen voor je bewoners en je imago. Hoe ga je om met bewoners en omwonenden? En hoe betrek je mensen bij je plannen en projecten?

15 oktober 2020

Alle renovatie-, verduurzamings- en sloop/nieuwbouwprojecten hebben één overeenkomst: ze verlopen nooit zoals gepland. Het gevaar van (bewoners-)verzet, tegenstrijdige belangen, procesvertraging en negatieve publiciteit ligt op de loer. Dat alles heeft effect op het vertrouwen van uw belangrijkste belanghebbenden, en op uw reputatie. Communicatiemanagement helpt die risico’s te verkleinen.

Deze training maakt u wegwijs in het krachtenveld van belangen, doelen en risico’s en helpt deze te bepalen, monitoren en erop te sturen.

De training is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de communicatie van (vernieuwings)projecten, zoals managers en adviseurs Communicatie, Bewonerszaken en/of Participatie.

Eerstvolgende trainingsdagen: 23 maarten 11 oktober. Deze training is een coproductie van Vannimwegen en Nestas Communicatie. Aanmelden kan via Nestas.

Onderstaand een korte impressie van de training.

Interesse in een incompany training?

Doe deze opleiding met het hele team dat straks het project gaat doen. Jullie spreken dan één taal én zien allemaal waarom ‘het venijn in de start’ zit. Zo voorkom je tijdrovende discussies, vermijd je valkuilen en vergroot je de waardering voor jullie werk.


Erik-Jan Hopstaken

Meer weten?

Erik-Jan vertelt je er graag meer over.

06 - 55 36 18 60

ej.hopstaken@vannimwegen.nl