Perscontacten en woordvoering

Dan heb je zo’n mooi plan en staat er toch een rotbericht in de krant. Bah, wat zijn journalisten toch lastige mensen!

1 januari 2024

Nee hoor, ze hebben alleen een ander vak dan jij. Zij zoeken naar de uitzondering, naar wat mensen raakt, verontwaardigd of ontroert. We leren je de journalist waarderen en te helpen bij zijn bijzondere klus: naar boven halen wat bijzonder is.

Dat leren we je op deze dag. We laten je kennismaken met je ‘tv-personality’ en je radiostem. We leren je om kernachtig te formuleren en krachtig te bevestigen of ontkennen. We helpen je jouw dagelijks jargon te vertalen in beelden die mensen begrijpen en waarderen. Natuurlijk laten we je ook kennismaken met prikkelende en suggestieve vragen. En we maken je comfortabel in een context waarin je niet helemaal het achterste van je tong kunt laten zien. We laten je keer op keer oefenen, totdat je vanuit een tweede natuur vertelt wat je wilt vertellen.

Training op maat
Deze training is persoonlijk. Doe hem nu als bestuurder alleen of met je collega. Wij komen met camera en cases, of sluiten naadloos aan bij de thema’s die spelen. Zeer gewaardeerd door de mensen die de training volgden. Zij zijngraag ambassadeur, als je wilt brengen we je met hen in contact.

Erik-Jan Hopstaken

Meer weten?

Erik-Jan vertelt je er graag meer over.

06 55 36 18 60
ej.hopstaken@vannimwegen.nl