De meerwaarde van een bestuurscoach of -adviseur

Bestuurder zijn is soms eenzaam. Het is fijn om collega’s en toezichthouders om je heen te hebben. Maar zij kunnen niet in alle situaties een gesprekspartner voor je zijn. Soms wil je in vertrouwen praten over je ideeën en twijfels. Met iemand van buiten de organisatie die het klappen van de zweep kent. Iemand die begrijpt hoe het is om eindverantwoordelijk te zijn voor belangrijke keuzes.

20 februari 2024

Onze senioradviseurs zijn er precies voor dat soort momenten. Zij kennen het krachtenveld waarin je werkt en begrijpen je strategische dilemma’s. Ze hebben oog voor je persoonlijke ontwikkeling. Ze staan klaar als je iemand nodig hebt om mee te praten, op welk moment dan ook. Zij leren jou kennen, kijken hoe je werkt en geven advies. Ze stellen vragen, confronteren en helpen. Afhankelijk van je vraag fungeren ze als adviseur of coach. Het belangrijkste is dat ze er zijn om jou te helpen beter te worden in jouw rol als bestuurder.

Misschien ben je nieuw in de volkshuisvesting. Of heb je wel ervaring in leidinggeven, maar niet in besturen. Of wil je beter worden in een bepaald onderdeel van je werk. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan iemand buiten je eigen organisatie om mee te sparren, iemand die je niet alles hoeft uit te leggen.

Investeer dan in een bestuurscoach of -adviseur. Wij inventariseren wat je nodig hebt en zoeken iemand die bij jou en je vraag past.

Elsbeth Postma

Meer weten?

Elsbeth of Erik-Jan vertelt je er graag meer over

Elsbeth Postma 06 41 56 15 54
Erik-Jan Hopstaken 06 55 36 18 60

e.postma@vannimwegen.nl