We sturen regelmatig nieuwsbrieven naar geïnteresseerden. Hier houden we ons archief bij. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je onder aan de pagina aan.

Nieuwsbrief maart 2021: Jonge talenten versterken Vannimwegen

Jonge talenten versterken Vannimwegen. Erik-Jan Hopstaken deelt zijn visie op de woningmarkt en Harry Vlaar vertelt waarom 'een praatje pot' zo belangrijk is.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief februari 2021: verkiezingen in aantocht

Crisis op de woningmarkt en Nederland staat voor een enorme bouwopgave. We doken in verkiezingsprogramma’s en vergroten 5 volkshuisvestelijke thema’s voor je uit.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief januari 2021: beschouwing

We staan stil bij het overlijden van onze oprichter Frank van Nimwegen. Na het herdenkmoment beschouwen we de effecten van de decentralisaties in zorg en welzijn.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief december 2020: Inclusiviteit

Lees hoe wij betrokken zijn bij en denken over inclusiviteit. Vannimwegen staat in 2021, inclusief jong talent, weer voor u klaar.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief november 2020: Koers uitzetten in ondernemingsplan en MVO

Lees hoe we ondernemingsplannen en beleid voor MVO aanpakken in coronatijd. Over opleidingsmogelijkheden voor commissarissen en een eerste beschouwing van de Aedes-benchmark.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief oktober: investeer juist nu in de toekomst

Vannimwegen investeert in jong talent. Woongoed Zeist en Woongoed Middelburg investeren in hun huurders. Bergen op Zoom investeert in nieuwe omgevingsvisie.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief september 2020: De belofte van een interimmer

Lees hoe onze interimmers jouw organisatie versterken. En we evalueerden Startblok Riekerhaven. Ook lees je de gevolgen van de coronacrisis op gezinnen in kwetsbare wijken.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief juni 2020: Koersvast de zomer in

Lees hoe u nu uw positie inneemt en hoe belangrijk dat is. En over de instrumenten 'zelfevaluatie' en 'organisatiescan'. En we schreven samen met collega Andersom onze visie op de veranderde toekomst.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief mei 2020: Opleiden

We versterken jou en jouw organisatie

Nieuwsbrieven
BEKIJK MEER LADEN EINDE