Jong Talent programma van start

Vannimwegen daagt jonge talenten uit om de woningmarkt en zijn spelers te veranderen: "Vind oplossingen voor de afstand tussen burger en instituut/overheid, voor de woningnood, de fysieke en sociale duurzaamheidsuitdagingen... en de uitdagingen die jij zelf ervaart."

11 december 2020

Nieuwe energie en denkkracht

Vannimwegen nodigde tien jonge talenten uit voor een tweeweekse ‘challenge’. Daarin boden wij hen onze expertise en ervaring, zij presenteerden ons hun visie op actuele vraagstukken en de manier waarop we onze klanten daarmee kunnen benaderen en helpen. Dat was een bijzonder energievolle en interessante ervaring voor iedereen. En het leidde bij een aantal kandidaten tot een wederzijdse verkenning tot een arbeidscontract bij Vannimwegen. Wie precies onze nieuwe collega's worden, maken we spoedig bekend!

Komend jaar helpen wij onze kersverse junior collega's met onze ervaring, een netwerk en infrastructuur. We begeleiden en trainen ze. Zij zetten hun denkkracht en energie in, om samen te ondernemen en adviseren.

Meeprofiteren?

In de eerste maanden van 2021 werken de jonge talenten bij een paar van onze klanten in huis. Heb je ook zo’n klus die al een tijdje ligt? Bel ons en hoor hoe je voor een aantrekkelijk tarief een (door onze senioren begeleide) junior adviseur in huis krijgt. Ideaal voor een evaluatieonderzoek, voor contact achter de voordeur, voor inclusiviteitsbeleid, een analyse van de portefeuille of …

Elsbeth Postma

Meer weten?

Elsbeth vertelt je er graag meer over.

(06) 41 56 15 54

e.postma@vannimwegen.nl