Vannimwegen groeit

Met de komst van vier mensen van tussen de 25 en 35 jaar brachten we meer balans in de opbouw van leeftijd en ervaring. Dat was nodig. Vannimwegen bestond na 2010 vooral nog uit senioradviseurs. In de periode waarin woningcorporaties zuchtten onder de verhuurderheffing, viel de stedelijke vernieuwing grotendeels stil. En de vraag naar adviesdiensten veranderde: onze klanten leverden de benodigde junioren voor projecten liever zelf. Het dwong Vannimwegen destijds tot een forse krimp.

15 december 2022

Drie jaar geleden vonden we ons voor de keuze: of we blijven klein en vormen een ‘boetiek bureau’ van alleen senioren. Of we investeren opnieuw in groei naar een middelgroot bureau met een breed aanbod. We kozen voor het laatste.

Ook onze klanten zien dat het belangrijk is dat jonge consultants ontwikkelen tot nieuwe ervaren senioradviseurs gespecialiseerd in woningcorporaties. Klanten toonden zich bereid om te helpen bij onze investering in Jonge Talenten. Wij zijn blij met die waardering voor onze Jonge Talenten en met het vertrouwen van onze klanten in hun en onze ontwikkeling. Waar de eersten van onze jonge talenten na een snelle ontwikkeling alweer uitvliegen, namen we afgelopen jaar een tweede groep aan.

Dat maakte het ook voor meer ervaren adviseurs als Sandra van Zaal en Robert de Heer extra aantrekkelijk om aan te sluiten. Al die nieuwe trek- en daadkracht en het non-conformisme doen het vuur van de oude rotten oplaaien. Veel van de senioren waren ooit zelf aan het begin van hun dertigersjaren toen ze binnenstapten. Dus als nu de klep van de piano opengaat en de initiatieven en wilde plannen over elkaar buitelen, herkennen we de aloude Vannimwegen energie in een nieuw jasje.

Erik-Jan Hopstaken

Meer weten?

Erik-Jan vertelt je er graag meer over

06 55 36 18 60

ej.hopstaken@vannimwegen.nl