Anne van Tatenhove

Anne van Tatenhove

Junior adviseur

Staat je organisatie en weet je toch dat het beter kan? Dan breng ik praktisch organiserend vermogen en strategisch inzicht. Ik help je met kritisch tegenspel en actuele kennis om koers te bepalen. Ik ondersteun bestuur en MT met ordening, procedures, voortgangsbewaking en schakel tussen toezichthouder, bestuurder en manager.

Of ik spreek met huurder, medewerker en belanghouder. Over uiteenlopende thema’s: van woonwensen tot processen, van duurzaamheidsambities tot samenwerking.

Ik deed ervaring op in huiskamer en boardroom. En ik maak moeiteloos de vertaalslag tussen die twee. Ik ben analytisch, scherp en vooral ook een doener. Ik doorzie het proces, pas het aan en houd het gaande. Zet me aan het werk op je project en resultaat volgt!

Recent begeleidde ik visieontwikkeling op het thema duurzaamheid, procesoptimalisatie en sprong ik bij als bestuurssecretaris. Bel me gerust ook voor participatie en communicatievragen.

Werkzaam in:bestuur en toezicht, organisatieontwikkeling, duurzaamheid, visie en focus, bewonersparticipatie, communicatie.

Projecten van Anne van Tatenhove
Gezamenlijke visie circulariteit, klimaatadaptatie en biodiversiteit
Organisatie en beleid
We gaan op duurzaamheidsexpeditie met Baston Wonen!
Organisatie en beleid
Friskijkers verbeteren data, processen en organisatieontwikkeling.
Organisatie en beleid
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Anne van Tatenhove
De impact van complexsturing

De filosofie en het toepassen van complexsturing leidt tot aanpassingen in de organisatie. Het complex en de huurder als middelpunt. Lees hoe je je organisatie laat meebewegen met complexsturing.

Artikelen
Inspirerend voorbeeld: een ton voor groene huurdersideeën!

Dunavie maakt duurzaamheid tastbaar door huurders zelf met groene verbeterideeën te laten komen.

Artikelen
Complexsturing: zo maak je vastgoedsturing concreet!

Benut het vakmanschap van medewerkers uit verschillende disciplines in combinatie met aanwezige data.

Artikelen
Samenwerken met wooncoöperaties: drie lessen uit de praktijk

Wooncoöperatie Boschgaard en woningcorporatie Zayaz transformeren het buurtcentrum tot negentien sociale huurwoningen met wijkcentrum.

Artikelen
BEKIJK MEER LADEN EINDE