Samenwerking - 7 succesfactoren bij samenwerking en fusie

Waar samenwerking een lange houdbaarheid moet hebben zijn er bepaalde spelregels. We leren van alle samenwerkingen en fusies die wij samen met onze klanten neerzetten. We bundelden onze kennis en ervaring in drie handreikingen over samenwerking en fusie. Deze eerste gaat over succesfactoren.

27 november 2018

Succesfactoren bij samenwerking en fusie

Al sinds het ontstaan van Vannimwegen helpen we maatschappelijke organisaties samenwerken. Incidenteel en structureel. Op inhoud en op processen. Gericht op mensen en gericht op stenen of systemen. Waar die samenwerking een lange houdbaarheid moet hebben zijn er bepaalde spelregels. We leren van alle samenwerkingen en fusies die wij samen met onze klanten neerzetten. We leren ook van wat er mislukt, in onze eigen projecten en in situaties die wat verder van ons af staan.

Handreiking: zeven succesfactoren bij samenwerking en fusie

We bundelden onze kennis en ervaring in drie handreikingen over samenwerking en fusie. Deze eerste gaat over succesfactoren. Wat is belangrijk? Waarmee moet je rekening houden? Wat is wel en niet handig?

De volgende handreiking gaat over de belangrijkste varianten van samenwerking en fusie en wat je daarin wel en niet kunt bereiken. In de derde handreiking beschrijven we de stappen die je in alle varianten op één of andere manier zult moeten zetten. De tweede en derde handreiking zijn binnenkort beschikbaar.

Zelf doen of met Vannimwegen?
Met onze handreikingen willen we je helpen het zelf te doen. Maar natuurlijk komen we je ook graag versterken! Dat doen we met al onze kennis en ervaring en door buiten met binnen te verbinden, inspanningen op effecten te richten, energie en beweging te brengen en door het écht eigen te maken.

Download de handreiking
De handreiking is vrij beschikbaar. Gebruik hem vooral! En bel of mail ons als je vragen hebt of een samenwerking wilt vormgeven.

Download de handreiking '7 succesfactoren bij samenwerken en fusie'

Download

Stuur mij de nieuwsbrief
Aan het versturen
Bedankt voor uw informatie.
Oeps, er is iets fout gegaan!

Klik op de pijl om uw download op te slaan

Karin Waldram

Meer weten?

Karin vertelt je er graag meer over.

06 55 36 18 54

k.waldram@vannimwegen.nl