vanOpstal & Vannimwegen

Oscar van Opstal en Vannimwegen gaan samenwerken. We presenteren met trots ons gezamenlijke label: vanOpstal & Vannimwegen.

25 mei 2018

De vastgoedwereld staat voor het verduurzamen van haar bezit. Het zal eigenaren, verhuurders en ontwikkelaars opnieuw de positioneringsvragen doen stellen: welke rol neem je in, ben je leidend of volgend, wat betekent het voor je organisatie en haar businesscase? Hoe kies je daarbij positie als verhuurder of lokale overheid en hoe gebruik je de omgevingswet als veranderinstrument? Strategie-innovator Oscar van Opstal en de adviseurs van Vannimwegen zoeken elkaar op bij het helpen beantwoorden van deze vragen.

Wij vormen geen formele organisatie, maar gebruiken het label vanOpstal & Vannimwegen. Ons belangrijkste doel is klanten als woningcorporaties, overheden en vastgoedbedrijven een ecosysteem van experts bieden die op elkaar ingespeeld zijn, maar geen verplichte winkelnering kennen. We stellen de best denkbare teams samen bij de klantvraag en maken daarbij dankbaar gebruik van de bij Vannimwegen beschikbare experts. Ook werken we gemakkelijk samen met de aanvullende kwaliteiten van de rekenmeesters en consultants van Fakton.

Deze samenwerking vloeit voort uit succesvolle projecten voor klanten als Habion, Woonforte, Gemeente Breda en Zeeuwse woningcorporaties.

Erik-Jan Hopstaken

Meer weten?

Erik-Jan vertelt je er graag meer over.

06 - 55 36 18 60

ej.hopstaken@vannimwegen.nl