Ter inspiratie voor de doe-het-zelvers: aanpak en planning ondernemingsplan

Op deze website zijn al enige tijd een ‘placemat’ en een whitepaper te vinden over hoe je in 7 stappen naar een ondernemingsplan komt. We zien dat deze goed bekeken worden en we horen dat deze gewaardeerd worden. Ook leiden ze regelmatig tot het verzoek om te komen helpen. En daar zijn we voor, dus dat doen we graag!

20 februari 2022

In de huidige krappe (arbeids)markt lukt dat alleen soms niet. Dan zijn er even meer vragen dan mogelijkheden en zitten onze adviseurs precies in de beoogde periode ‘te vol’. Dat is zowel voor ons als voor onze klanten jammer. Voor ons omdat we niks liever doen dan iedereen helpen. Voor onze klanten omdat ze een probleem ervaren. Wat we dan doen is kijken of we tóch, maar in een afgeslankte vorm, een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Door (alvast) een doorkijk te geven naar een plan van aanpak dat de klant zelf verder kan invullen. Door wel even mee te denken over een stakeholderanalyse, een werkvorm of een afwegingskader. Door op onderdelen, of op een later moment, bij te springen.

In één van die situaties maakten we dus een voorbeeld voor een eenvoudige aanpak en planning van een ondernemingsplanproces. Die natuurlijk naar behoeven zo klein of groot kan worden gemaakt als past bij de specifieke situatie. En omdat we onze kennis en ervaring graag delen, stellen we dit voorbeeld ook hier beschikbaar. Zodat we toch iedereen kunnen helpen 😊

Download eenvoudige aanpak en planning ondernemingsplan-proces

Download

Stuur mij de nieuwsbrief
Aan het versturen
Bedankt voor uw informatie.
Oeps, er is iets fout gegaan!

Klik op de pijl om uw download op te slaan

Bel gerust voor meer informatie, hulpvragen of inspiratie. We verkennen graag hoe we het best van waarde kunnen zijn!

Karin Waldram

Meer weten?

Karin vertelt je er graag meer over.

06 55 36 18 54

k.waldram@vannimwegen.nl