Robert de Heer versterkt Vannimwegen

Na 10 jaar directeur van opleidings- en wervingsbureau HabiTask te zijn geweest, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wil me graag bezighouden met complexe vraagstukken op het gebied van strategie en samenwerking. Hier komen ook mijn beide studies, organisatiepsychologie en bedrijfskunde, samen.

24 november 2022
Vannimwegen

"Voordat ik in november 2022 bij Vannimwegen begon, reisde ik met mijn gezin (mijn vrouw en twee zoons van 3 en 8) een half jaar naar diverse continenten. Ik ben bij twee organisaties (CCA en Bring Light) in Oeganda betrokken en het was mooi om deze kant van mezelf en van de wereld nog meer met mijn gezin te delen."

Wat is je ervaring bij Vannimwegen?
Robert vertelt: "Na ongeveer 3 weken bij Vannimwegen heb ik het gevoel dat ik hier al maanden werk. Dit komt deels door de openheid en acceptatie van de collega's, maar ook doordat ik er ontzettend naar uitkeek om aan de slag te gaan.

Doordat ik autonoom en zelfsturend ben, vind ik mijn weg hier snel. De openheid die Vannimwegen kent, ken ik zelf ook, wat mij helpt mijn nieuwsgierigheid in te zetten in mijn werkzaamheden. Ik bouw voort op mijn ervaringen en leer tegelijkertijd van de kennis en ervaring die bij Vannimwegen aanwezig is."

Waar werk je nu aan?
"Ik houd me voornamelijk met twee dingen bezig. Aan de ene kant vertegenwoordig ik van Vannimwegen naar buiten waarbij ik ophaal hoe Vannimwegen er vanuit haar kwaliteiten en kernwaarden het beste voor haar klanten kan zijn. Aan de andere kant houd ik me bezig met projecten. Op dit moment is dit een evaluatie en verdieping van de samenwerking in het kader van de prestatieafspraken in Dronten. Dit project doe ik samen met Mario Damen. Deze opdracht raakt een interesse en een kracht: vraagstukken waarin verschillende partijen en belangen voorbijkomen en waar een samenwerking moet worden gezocht. Voor de één complex, voor mij een uitdaging de ik graag aanneem."

Met welke opdrachten kunnen organisaties jou bellen?
"Ik kijk ernaar uit meer opdrachten te doen als deze. Ik houd van 'wicked problems’, problemen waar niet één antwoord op te vinden is. Ik pak deze problemen aan vanuit analyse en gevoel. Mijn talent is het signaleren van spanningen en op zoek gaan naar de kern van het vraagstuk. Het is belangrijk om niet bang te zijn om naar deze kern toe te bewegen. Ik gebruik dit juist om erachter te komen wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om verder te komen. De rol van Vannimwegen is niet om kennis te brengen, maar om de aanwezige inzichten boven tafel te krijgen.”

Robert de Heer

Meer weten?

Robert vertelt je graag meer.

06 53 23 39 30

r.de.heer@vannimwegen.nl