Lisa Dautzenberg versterkt Vannimwegen

Ik luister, analyseer en inspireer jou om de dingen net even anders te zien.

30 maart 2021
Lisa Dautzenberg

Lisa vertelt: "Ik ben één van de Jong Talenten die in januari bij Vannimwegen aan de slag ging. Ik heb een achtergrond in sociale wetenschappen en politieke communicatie. Mijn interesse wordt vooral aangewakkerd door de overlap van deze twee facetten: het gedrag van mensen. Of het nou gaat om gedrag op individueel niveau, binnen een organisatie of in de gehele samenleving, ik ben altijd benieuwd waarom mensen doen wat ze doen en waardoor dat wordt beïnvloed.

Ik luister graag naar jouw verhaal en help je verder op weg met mijn creativiteit en frisse blik."

Wat is je ervaring bij Vannimwegen tot nu toe?
Lisa vertelt: "Bij Vannimwegen leer ik het adviesvak en de wereld van wonen steeds beter kennen. Het leuke aan Vannimwegen vind ik de laagdrempelige sfeer en het vertrouwen dat ik vanaf het begin heb gekregen. Op deze manier krijg ik de ruimte om mezelf thuis te maken in wereld van wonen en de verschillende organisatielagen te ontdekken. De ene dag zit ik met bewoners, de andere dag met bestuurders om de tafel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Hierdoor kan ik me naast het adviesvak ook verder ontwikkelen in andere dingen waar ik energie van krijg. Zo mocht ik laatst bijvoorbeeld een training Design Thinking ontwerpen en geven."

Waar werk je nu aan?
"Ik help onder andere bij de ondersteuning van een bewoners- en huurdersvereniging. Samen met mijn collega’s proberen we bewoners te enthousiasmeren de huurdersvereniging en eventueel het bestuur te ondersteunen. Samen met de andere Jong Talenten gaan we 'op de koffie'bij 140 bewoners in Wormer. We gaan met hen in gesprek over de toekomst van de wijk. Daarnaast werken we samen aan een verandertraject om de data integriteit van een grote corporatie te verbeteren. Onderdeel van het verandertraject is ook de organisatiecultuur."

Waar kunnen organisaties jou voor bellen?
"Zoek je nieuwe manieren om bewoners te betrekken? Wil je weten hoe je medewerkers mee kunt laten groeien met de doelen van de organisatie? Of wil je meer gebruik maken van (digitale) communicatiemiddelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Daarnaast gaat mijn hart sneller kloppen van het doen van onderzoek. Ik ga met mensen in gesprek om de vraag achter de vraag op de lossen en analyseer met plezier grote databestanden voor je. Ik houd het overzicht waar dat moeilijk lijkt en inspireer jou om de dingen net even anders te zien." sluit Lisa enthousiast af.

Lisa Dautzenberg

Meer weten?

Lisa vertelt je graag meer.

06 12 03 22 64

l.dautzenberg@vannimwegen.nl