Hernieuwde energie om koers te bepalen

Het is weer voorjaar. De natuur ontwaakt en ook bij ons mensen begint de energie weer te stromen. Uit die hernieuwde energie komen vaak mooie plannen en tot de verbeelding sprekende visies voort. Zijn jullie ook toe aan een nieuwe visie? Aan een nieuwe koers of ondernemingsplan?

28 maart 2019

Eens per zoveel jaar maak je als organisatie een richtinggevend plan. De één noemt het ondernemingsplan, de ander kiest voor beleidskader of visienota. Wij vatten het samen onder ‘Koers bepalen’. Het is een persoonlijk plan. Het draagt de kleur van je organisatie, de visie van bestuur en de taakopvatting van leiders. Het is een momentopname, maar wel een belangrijke. De inzichten uit dit document richten de organisatie de komende jaren. De keuzes die de organisatie hier maakt, hebben gevolgen voor klanten, medewerkers en bondgenoten.

Bij het maken van de keuzes wil je het beste uit je organisatie boven brengen. Daarin ondersteunden wij tal van organisaties. De essentie van onze ervaring bundelden wij in de whitepaper ‘Koers bepalen’. Die kun je hieronder downloaden. Als je het leuk vindt om het boek te ontvangen, mail ons en we sturen het je toe. Beiden zijn gratis.

Download de whitepaper 'Koers bepalen'

Download

Stuur mij de nieuwsbrief
Aan het versturen
Bedankt voor uw informatie.
Oeps, er is iets fout gegaan!

Klik op de pijl om uw download op te slaan

Om naar de verzamelpagina te gaan over het ondernemingsplan, klik hier. Hier vindt u verwijzingen naar ondernemingsplannen, projectbeschrijvingen en andere artikelen.

Dirk-Jan Maas

Meer weten?

Dirk-Jan vertelt je er graag meer over

06 5237 5672

dj.maas@vannimwegen.nl