Al 25 jaar helemaal Vannimwegen

25 jaar geleden kwamen Karin Waldram en Erik-Jan Hopstaken binnen bij Vannimwegen.

20 oktober 2022
Vannimwegen

Beiden maakten vervolgens de ups-and-downs van het bureau mee. De genadeloosheid van de wegvallende vraag in crisistijd en de destructieve kracht van langlopende contracten. Het pijnlijke afscheid van veel collega’s. En vooral ook de voortdurende trouw en waardering van onze klanten.

Klanten die zelf door minstens zoveel turbulentie gingen en hun eigen voortbestaansvragen hadden. Daarmee belden ze dan gelukkig weer met ons. Karin werd één van de meest ervaren en effectieve organisatieadviseur-fusiebegeleiders die Nederland kent. Het podium betreedt ze als het moet, maar de achtergrond is haar ook prima. Heb je eenmaal met Karin gewerkt, dan wil je haar terug. Erik-Jan schreef (mee aan) vijf boeken en werd een gewaardeerd adviseur, spreker, schrijver en docent. Thuis op het podium maar ook op de achtergrond een steun in de rug voor collega’s in ontwikkeling.

Karin en Erik-Jan wisselden van functie en terug. In roerige tijden trokken ze getweeën Vannimwegen door en uit de crisis. Meningsverschillen waren er natuurlijk best, maar de onderlinge waardering overheerst altijd. Als er twee blind op elkaar vertrouwen binnen Vannimwegen zijn het wel Karin en Erik-Jan. “Heel fijn, werken met iemand die altijd verantwoordelijkheid neemt” zeggen ze dan over elkaar. En daarmee vatten ze de essentie van de bedrijfscultuur samen, waarin ze beiden opgroeiden en ontwikkelden tot ervaren adviseurs. Wat Vannimwegen betreft kunnen ze niet lang genoeg blijven die twee. Al zien we ook een grote belofte in de golf van jonge advies- en managementtalenten die nu binnenstroomt. Zou iemand van deze jonge mensen ook 25 jaar blijven?