Nienke van Wissen van Veen

Nienke van Wissen van Veen

Adviseur

Als maatschappelijke en organisatorische vraagstukken taai en beladen zijn. Opvattingen onverenigbaar lijken. En verhoudingen onder spanning staan. Dan ben ik graag jouw gids, critical friend of troubleshooter. Ik maak wat onuitgesproken is bespreekbaar. Het onbegrijpelijke verklaarbaar. En wat waardevol is zichtbaar. Net als wat er aanvullend nodig is om samen verder te komen.

Met ruim 20 jaar werkervaring in voornamelijk de corporatiesector ben ik een doorgewinterde boardroom adviseur, (crisis)manager, gespreksleider en dagvoorzitter. Ik ben toegankelijk en sensitief, en combineer denkkracht met pragmatisme. Daarom doe ik met evenveel plezier een strategische verkenning als een implementatie op de werkvloer. Kortom: ik help. Zodat jullie de mensen kunnen helpen die een beroep op jullie doen.

Werkzaam in: visie ontwikkeling, strategie, bestuur en toezicht, fusie(verkenning), (strategische) samenwerking, stakeholdermanagement, medezeggenschap, organisatie ontwikkeling, organisatiecultuur, reorganisatie & sociaal plan, crisismanagement, interim management.

Projecten van Nienke van Wissen van Veen
Sorry! Geen items gevonden
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Nienke van Wissen van Veen
Nienke van Wissen van Veen versterkt Vannimwegen

De afgelopen 20 jaar werkte ik voor veel organisaties in uitdagende omstandigheden, zwaar weer en crisis.Ik zet die ervaring graag in om samen nieuwe oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen.

Artikelen
BEKIJK MEER LADEN EINDE