Presenteren

Wil je leren om stevig voor de groep te staan? Wil je een verhaal kunnen vertellen met overtuiging en enthousiasme? Je zenuwen de baas zijn? In deze training helpen wij je met praktische tips om jouw eigen stijl te versterken. Je oefent en probeert uit wat voor jou het beste werkt.

1 januari 2024

Presenteren is koorddansen met woorden en gebaren, met je eigen emoties en die van je gesprekspartners, met de ruimte gebruiken, je lichaam en je stem. Wil je leren om steviger voor een groep te staan? Dan helpt deze training.

Wat leer je

In onze training geven we een theoretisch kader met praktische handreikingen. Met oefening versterken we jouw eigen stijl. Voor de één is die stijl strak geordend en meer met de inhoud van het verhaal verbonden. De ander is comfortabeler met een voortdurende interactie met het publiek en een flexibele inhoud.

We laten je kennismaken met je ‘mediapersoonlijkheid’. Je bent immers anders op een podium, voor een groep, dan achter een bureau. Vanuit wat we zien, werken we verder naar de duidelijkste, overtuigendste of innemendste vertoning van jou.

Na afloop van de training weet je hoe je het best tot je recht komt, wat jouw presentaties succesvol maakt. Je presenteert met materiaal dat mensen waarderen en dat jouw verhaal adequaat ondersteunt. Je hebt je eigen stijl en weet je uitgedaagd om eens wat te proberen.

Op maat, voor groepen/teams

De training is voor groepen/teams. Bespreek met ons de mogelijkheden, kosten en duur.

Interesse in deze training? Mail ons en vraag een offerte aan.

Praktische informatie

  • Locatie: in company of bij Vannimwegen in Amsterdam (IJburg).
  • Aantal deelnemers per groep is maximaal tien.
  • Erik-Jan Hopstaken en Elsbeth Postma geven de training.
  • Neem contact op voor een offerte.

Elsbeth Postma

Meer weten?

Elsbeth vertelt je er graag meer over.

06 41 56 15 54

e.postma@vannimwegen.nl