Nieuwsbrief mei 2022: Vannimwegen versterkt samenwerken in de boardroom

De verhouding tussen directie, bestuur en toezicht is spannend. De dynamiek tussen deze mensen bepaalt verregaand de schwung en daadkracht van de organisatie. Lees over het organiseren van toezicht op complexe gebiedsontwikkeling. Hoe uit je als toezichthouder je betrokkenheid, zonder direct als controleur op de millimeter te worden gezien. Structuurdocumenten vormen een hulpmiddel, het gaat toch vaak ook om de kleur en toon. ‘Ondertiteling’ helpt om elkaars bedoeling beter te zien. Bij uitstek een rol voor een ervaren boardroomconsultant. In het artikel over Stadsgoed NV lees je over zo'n succesvolle samenwerking.

Lees ook hoe Woongoed Middelburg in- en externe belanghouders betrekt bij het organiseren van een soepele overgang van bestuur.

En tenslotte over hoe het toepassen van complexsturing leidt tot aanpassing van je organisatie, hoe we tevredenheid van kopers evalueren en hoe het ons verging in Hamburg. Veel leesplezier!

30 mei 2022
Vannimwegen

Nieuwsgierig geworden? De nieuwsbrief lees je hier. Voortaan direct de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je dan onderaan de pagina aan.