Toegankelijk schrijven en spreken (een dag, drie dagen of online)

Schrijven en spreken zijn vaardigheden die je leert door te doen. Wij helpen je met theorie én oefening. Dat wat je leert, pas je direct toe op je eigen teksten en presentaties.
25 januari 2021

We bieden organisaties en teams een driedaagse training ‘Toegankelijk schrijven en spreken’ voor brede doelgroepen. Onderdelen zijn: stijl, opbouw, elementair spellen en ‘doelgericht’ schrijven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het schrijven van slecht nieuws, beleidsvoorstellen, adviezen en korte verslagen. Ook begeleiden we de deelnemers persoonlijk met feedback op aangeleverde teksten.

Desgewenst maken we een kortere variant en leer in één dag 'Toegankelijk schrijven'. We inventariseren samen met de deelnemers de belangrijkste leervragen. Alle opdrachten gaan over de eigen teksten.

Na afloop hebben de deelnemers de kennis en basisvaardigheden om gestructureerde teksten te schrijven die begrijpelijk en aantrekkelijk leesbaar zijn.

Opleiding voor corporaties, overheid, zorg en welzijn!

Online training
Ook bieden wij de training online aan. Je kunt 'm individueel volgen op het moment dat het jou schikt. Ook online kunnen we de training op maat aanbieden. Onderstaand een preview van de totale online training.

Praktische informatie

  • Aantal deelnemers per groep (bij live training): maximaal tien.
  • Op maat te maken (online en live).
  • Erik-Jan Hopstaken, Simone Bes en Elsbeth Postma geven deze training.
  • Neem contact op voor een offerte.

Interesse in een incompany training? Mail ons dan.

Simone Bes

Meer weten?

Simone vertelt je er graag meer over.

06 29 03 57 21

s.bes@vannimwegen.nl