Heidi Buijtels

Heidi Buijtels

Associé, adviseur

Overal waar ik kom wil ik de wereld graag een beetje beter achterlaten. Ik help graag en doe dat op een geheel eigen wijze. Kenmerkend voor mijn handelen zijn mijn energie en bevlogenheid. Met mij erbij gaat het stromen. Ik heb een brede maatschappelijke oriëntatie en veel ervaring in het (semi-) publieke domein. Ik kan snel denken en analyseren, dring makkelijk door tot de kern en ik bezit het vermogen om mensen mee te nemen. Mensen vinden het fijn om met mij samen te werken en durven op mij te bouwen.

Laat mij je helpen als je een frisse blik van buiten nodig hebt, een kritische geest die vragen stelt, maar ook met je meedenkt om te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen. Of als je een samenwerking vorm wilt geven op het snijvlak van domeinen, tussen overheid, woningcorporaties en andere maatschappelijke partijen. Ik help graag om samen met jou de koers te bepalen en/of een organisatie te ontwikkelen.

Ik voel me thuis in vele rollen: kwartiermaker, (interim) manager/bestuurder, procesbegeleider, gespreksleider.

Werkzaam in: strategie- en visieontwikkeling, strategische samenwerking, organisatieontwikkeling, kansengelijkheid en leefbaarheidsvraagstukken, (interim) management, kwartiermaker, gespreksleider, dagvoorzitter

Projecten van Heidi Buijtels
Sorry! Geen items gevonden
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Heidi Buijtels
Van de hond en het bos

Met vertrouwen naar verandering

Artikelen
Centrale coördinatie als sleutel tot succesvolle implementatie van woonzorgvisies

Centrale coördinatie als brug tussen visie en uitvoering

Artikelen
BEKIJK MEER LADEN EINDE