Bestuurssecretaris bij Woningbouw-vereniging Oostzaanse Volkshuisvesting (WOV)

Een bestuurssecretaris voor drie bestuurders en de rvc; iemand die kan denken en doen en helpt bij de professionalisering van de organisatie.

Projectdetails

Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Oostzaanse Volkshuisvesting
Focusthema: interim

“Een stevig fundament leggen voor de lange termijn.”

De klantvraag

WOV zocht een bestuurssecretaris voor drie bestuurders en de rvc; iemand die kan denken en doen en helpt bij de professionalisering van de organisatie. Als bewaker van voortgang van plannen. Die specialisten organiseert waar nodig. Besluitvorming plant en voorbereid. En als adviseur over governance. Om een stevig fundament te leggen voor de lange termijn.

Onze aanpak

Een kleine vereniging met sterke lokale verankering, onder de rook van een metropool. Met een zeer efficiënte personele organisatie die flink wil professionaliseren. En ongeacht de schaalgrootte aan evenveel eisen moet voldoen op het gebied van compliance en governance als ‘de grote jongens’. Daar help je door overzicht te scheppen. Door aan te jagen op voortgang en randvoorwaarden te organiseren waar nodig. Door te vereenvoudigen wat kan. En bij te springen waar nodig. Zoals bij aanbestedingen, prestatieafspraken of het samensmeden van alle bijdragen aan het jaarverslag tot een samenhangend en helder verhaal.

Het resultaat

Het doel is om een stevig fundament te leggen en uit te zoeken hoe de organisatie een en ander op lange termijn het beste kan organiseren.

Nienke van Wissen van Veen

Meer weten?

Nienke vertelt je er graag meer over.

06 28 16 12 73

n.vanwissenvanveen@vannimwegen.nl