Joost is een bevlogen adviseur en interimmanager bij Vannimwegen. Met 20 jaar expertise in de woningcorporatiebranche heeft hij al verschillende rollen ingevuld, waaronder die van projectleider en manager. Met ruime ervaring in strategie, ICT, verhuur, onderhoud en wonen, focust Joost op het optimaliseren van samenwerkingen binnen het team en ketensamenwerking. Hij snapt als geen ander hoe een corporatie en afdelingen in elkaar zitten; Joost spreekt de taal en is binnen no-time onderdeel van een team.

Zijn kracht ligt in het snel leggen van connecties en het creëren van een prettige werksfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen. Joost brengt energie en drive met zich mee. Hij is gepassioneerd om processen zo optimaal mogelijk te maken. Ook hecht Joost veel waarde aan authentiek leiderschap. Hij streeft naar voortdurende ontwikkeling van en het creëren van optimale werkomstandigheden voor zijn team.

Werkzaam in: interim management Wonen en Vastgoed, portefeuillemanagement, assetmanagement, ICT, HR, procesoptimalisatie, ketensamenwerking,

Projecten van Joost Versteeg
Sorry! Geen items gevonden
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Joost Versteeg
Sorry! Geen items gevonden
BEKIJK MEER LADEN EINDE