Communicatie-adviseur

Simone Bes was namens Vannimwegen vier maanden lang een betrokken communicatieadviseur bij Rijswijk Wonen.

Projectdetails

Opdrachtgever: Rijswijk Wonen
Expertise: interim

Adviseur(s): Simone Bes

Van intern projectleider tot crisis-communicatie.

De klantvraag

Simone verving vier maanden lang de communicatieadviseur van Rijswijk Wonen tijdens diens zwangerschapsverlof. Een afwisselende periode.

Onze aanpak

Als intern projectleider was Simone betrokken bij het selectietraject van de leverancier huurdersportaal en website, en bij procesoptimalisatie. Trajecten die na die vier maanden ook afgerond waren. Daaromheen vulden haar dagen zich met het schrijven en de redactie van brieven, persberichten, het jaarplan, internet en intranetberichten. Ook organiseerde Simone een bewonersavond, bijeenkomsten met de huurdersvereniging en had zij nauw contact met het MT. Incidenten, zoals asbest en een geval van phishing, maakten het voor Simone een afwisselende en uitdagende periode.

Resultaat

Dankzij de inzet van Simone bleef de communicatieafdeling volop draaien tijdens afwezigheid van de oorspronkelijke communicatieadviseur. Simone zorgde onder andere voor een nieuw huurdersportaal, voor blijvend goed contact binnen én buiten de organisatie, en voor snelle, adequate en passende communicatie tijdens incidenten.

Simone Bes

Meer weten?

Simone vertelt je er graag meer over.

06 - 29 03 57 21

s.bes@vannimwegen.nl