Afdelingshoofd Ruimte en Vastgoed-ontwikkeling

Werken aan organisatie-ontwikkeling in een tijd van verandering. Maar daarbij wel intern rust en stabiliteit waarborgen. Dat deed Rob van Beek.

Projectdetails

Opdrachtgever: Gemeente Breda
Expertise: interim

Adviseur(s): Rob van Beek

Gemeente Breda werkt met enorme energie aan vernieuwing.

De klantvraag

De Gemeente Breda ontwikkelt en zocht een interimmanager voor de afdeling Ruimte en Vastgoedontwikkeling. Iemand die bijdraagt aan de organisatieontwikkeling en rust en stabiliteit brengt in lopende processen. Vannimwegen leverde Rob van Beek, die bij uitstek op dit dubbele profiel past.

Onze aanpak

In deze opdracht werkt Rob aan de organisatieontwikkeling binnen het ruimtelijk economisch domein. Speciale aandacht is er voor trends en ontwikkelingen in de maatschappij in het algemeen en in Breda in het bijzonder. Dat leidt tot de vraag hoe het werk het best georganiseerd kan worden, ook in het perspectief van de implementatie van de Omgevingswet. Houding en gedrag van de individuele medewerker zijn daarin van cruciaal belang.

Resultaat

Rob brengt balans in de inhoudelijke opgaven en de kwantitatieve en kwalitatieve capaciteit de afdeling. Een voorbeeld daarvan is het versterken van de inzet op het gebied van de nieuwe verdienmodellen en fundraising. Dit is nodig om de stedelijke opgave ook in financiƫle zin te kunnen realiseren. Tenslotte werkt Rob aan het verbeteren van de stedelijke programmering en sturingsinformatie.

Rob van Beek

Meer weten?

Rob vertelt je er graag meer over.

06 - 15 83 24 32

r.van.beek@vannimwegen.nl