Iedere organisatie vraagt om een eigen aanpak. Met nieuwe ideeën en een eigenzinnige inbreng helpen we jouw organisatie verder en houden we de energie erin.

Koers

Vanuit een visie op de samenleving en markt, bepalen organisaties hun koers. Hun missie. Die vertaalt zich bijvoorbeeld in een lange termijnstrategie, een ondernemingsplan en jaarplannen. Ook kiest een organisatie positie ten opzichte van anderen: bijvoorbeeld de overheid, klant, markt en concurrenten.

Op zo’n moment helpen onze adviseurs als slijpsteen, coach, scheidsrechter, guru of rekenmeester met richten of (bij-)sturen. Een visionair, een expert, of juist generalist die strategische teksten schrijft. U kiest de adviseur die bij u past.

Ga naar koers bepalende projecten

Samenwerken

Vannimwegen gelooft dat mensen het best tot hun recht komen als ze zichzelf zijn. Vanuit die overtuiging begeleiden we fusies, reorganisaties, teamontwikkeling of bedrijfsintroducties. We helpen bepalen wat je als organisatie wilt zijn, hoe je wilt samenwerken, wie je wilt betrekken en hoe je contact hebt en hoe je gekend wilt worden.

We bieden inspirerende adviseurs en interimmanagers die schouder aan schouder jouw idealen vormgeven. We staan tussen jou en je mensen, klanten en belanghouders en smeden vriendschappen en allianties. 

Ga naar projecten over samenwerking

Participatie

Bewoners doen steeds vaker 'mee': in de samenleving, in de buurt of in de organisatie. Soms zijn idealen de drijfveer om mee te doen. Voor anderen is 'meedoen' moeilijk en een enorme stap. Vannimwegen biedt adviseurs die met overtuiging verbindingen tot stand brengen.

Praktisch en resultaatgericht werken we met gevarieerde en energieke werkvormen aan verschillende soorten verbinding. Verbinding tussen overheid en burger, tussen woningcorporatie en huurder en tussen bewoners die zelf initiatief willen nemen. 

Ga naar participatie-projecten

Interim

Soms heb je versterking in je organisatie nodig. Wij leveren die. Op strategisch én tactisch niveau. Van fulltime tot een dag in de week. We staan schouder aan schouder met jou om je idealen vorm te geven. We zijn betrokken en persoonlijk. Staan tussen jou en je mensen.

Je huurt ons bijvoorbeeld in als interim manager, directeur-bestuurder, afdelingshoofd, adviseur of beleidsmedewerker.

Bekijk onze interim-projecten

Opleiding

We helpen onze klanten met de uitdagingen waar ze voor staan. Daarbij doen we kennis op over wat werkt en wat niet werkt. Die kennis gebruiken we om te innoveren, om effectief te zijn in onze klussen én in opleidingen.

We bieden diverse trainingen, die we bij ons op kantoor of bij onze klanten in huis verzorgen. Van dagdelen tot meerdaagse programma's.

Een greep uit ons aanbod

We helpen je bepalen wat je als organisatie wil zijn. En hoe en met wie je wil samenwerken.

Erik-Jan

Hopstaken

Meer weten?

Erik-Jan vertelt je er graag meer over.

06 - 55 36 18 60

ej.hopstaken@vannimwegen.nl