Lisa Dautzenberg

Lisa Dautzenberg

Junior adviseur

Kom je er niet uit? Dan inspireer ik jou om de dingen net even anders te zien. Met mijn frisse en onbevangen blik luister ik naar jouw verhaal. Zo kom ik tot de kern van jouw vraag die ik samen met jou en een portie creativiteit oplos.

Mijn achtergrond in sociale wetenschappen en communicatie helpt mij om te begrijpen wat mensen drijft in hun gedrag, zowel op individueel niveau als in een organisatie of zelfs de gehele samenleving. Ik help je om jouw mensen of organisatie beter te begrijpen. Dit doe ik door met mensen in gesprek te gaan.

Ook help ik je met het doen van onderzoek, het analyseren van deze data en het implementeren hiervan. Waar het moeilijk lijkt, houd ik het overzicht en heb ik door wat jij nodig hebt. Laat mij mijn tanden maar zetten in je wens om meer gebruik te maken van data of digitale communicatiemiddelen. Ik weet waar het over gaat, help je toespitsen en help je aan concrete stappen die je kunt zetten. Laat me helpen om mensen intern en extern te betrekken en samen plannen te maken. Ik luister, analyseer, pak aan en maak een plan.

Werkzaam in: organisatieontwikkeling, organisatiecultuur, bewonersparticipatie, samenwerking, communicatiestrategie, gedragsverandering.

Projecten van Lisa Dautzenberg
Projectleiding, communicatie en participatie voor WormerWonen
Participatie
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Lisa Dautzenberg
Sorry! Geen items gevonden
BEKIJK MEER LADEN EINDE