Dieuwertje Roos

Dieuwertje Roos

Junior adviseur

Je zal er maar aanstaan, een bestaande oude wijk moeten verbouwen tot een duurzame. Je krijgt te maken met wijkvisies, omgevingsvisies, de regionale energiestrategie, klantvisies en ga zo maar door. Je zal niet de eerste zijn die door de bomen het bos niet meer ziet. Ik leerde erover en werkte voor woningcorporaties en een gemeente en weet hoe lastig het is.

Plannen maken MET bewoners, dat is de kunst. En ik weet hoe. Ik praat net zo makkelijk met bewoners als met beleidsmakers. En ik ben een aanpakker: laten we meteen beginnen!

Door mijn ervaringen in de corporatiesector, bij een gemeente en tijdens mijn stage bij de VN in New York heb ik een brede en frisse blik. Deze insteek helpt me de juiste vragen, aan de juiste mensen, op het juiste moment te stellen. Ik zet graag een tandje bij, ben creatief, verbindend en zoek naar innovatieve oplossingen. Laat mij mijn tanden maar zetten in complexe maatschappelijk vraagstukken of organisaties, dan gebeurt er gegarandeerd wat….

Werkzaam in: organisatieontwikkeling, strategie en beleid, omgevingswet, bewonersparticipatie, visie en focus, ondernemingsplan, leefbaarheid en duurzaamheid.

Projecten van Dieuwertje Roos
We gaan op duurzaamheidsexpeditie met Baston Wonen!
Organisatie en beleid
Friskijkers verbeteren data, processen en organisatieontwikkeling.
Organisatie en beleid
Projectleiding, communicatie en participatie voor WormerWonen
Communicatie en participatie
BEKIJK MEER LADEN EINDE
Actuele publicaties van Dieuwertje Roos
Sorry! Geen items gevonden
BEKIJK MEER LADEN EINDE