Verjonging Vannimwegen versnelt

De komende weken starten vier nieuwe talenten bij Vannimwegen. Drie adviseurs in opleiding en een managementtalent. 4 bijzonder energieke, beloftevolle frisdenkers en aanpakkers met een prettige autonomie. Daar houden onze klanten van, daarvoor bellen ze Vannimwegen.

25 oktober 2022

Met deze vier verschiet Vannimwegen behoorlijk van kleur. De verhouding tussen junioren, medioren en senioren is beter in balans. De jonge garde is nu voldoende massief om Vannimwegen zo te beïnvloeden dat het aangesloten blijft bij de toekomst. Jullie zijn vast benieuwd wie….Volg de komende weken onze Linkedin berichten. In de volgende nieuwsbrief volgen foto’s.

Versnelde verjonging
Twee en een half jaar geleden keken de Vannimwegen adviseurs in de spiegel. Veel, brede en doorleefde ervaring zagen ze. Ze zagen eveneens het belang om op dat moment een keuze te maken. Of we accepteren dat we komende jaren verder versmallen tot een boetiek met senioradviseurs. Of we kiezen een groeigerichte weg. We kozen voor een versnelde verjonging en wierven drie jonge talenten. Dat bracht ons precies wat we hoopten. Verbazing over vanzelfsprekende manieren, verwondering over aanpak, ontroering, schuren, vernieuwing en innovatie en veel waardering van onze klanten. Onze nieuwe collega’s zijn nu al populair!

Nieuw talentenprogramma
En dus startten we rond de zomer met een nieuw talentenprogramma. En opnieuw dienden zich in een krappe markt twintig beloftevolle talenten aan. We boden ze trainingen en daagden er 8 uit zichzelf en hun offerte aan onze klant te presenteren. We durfden drie nieuwe talenten een baan aan te bieden, waar er 8 kansrijk waren. De andere 5 probeerden we een opkontje te geven in hun zoeken naar een baan.

En....een talent met ondernemerservaring
Aangestoken door ons enthousiasme over de talenten, diende zich een ander talent aan. Een jonge manager met ondernemerservaring binnen onze branche ook nog… Natuurlijk mag dat talent ook binnen. Dat management van Vannimwegen verdient na 25 jaar ook wel verjonging….Weet je al wie? Wil je wedden? Volg de media komende dagen…

Naam persoon

Meer weten?

Erik-Jan vertelt je er graag meer over

06 55 36 18 60

ej.hopstaken@vannimwegen.nl