Kom je werken bij Vannimwegen?

Vannimwegen helpt mensen die werken aan wonen, met advies, interim en opleiding. Om koers te bepalen, samen te werken en bewoners te laten meedoen. Wij helpen met wat nodig is. Op een manier die past bij de mensen waar we voor werken. Natuurlijk hebben wij onze idealen. Belangrijker vinden we het om de idealen van onze klanten te versterken. We zijn er als nodig, gaan weer weg als het klaar is en vallen je niet onnodig lastig. Verbonden blijven we wel, ook ’s avonds en in het weekeind.

16 oktober 2019
Vannimwegen

We werken met een team van 15 á 20 adviseurs van diverse pluimage. Veelal gepokt en gemazeld, soms jong en gretig om te leren. Met tenminste sympathie voor bewoners. In een sfeer van hoge professionele standaarden, verantwoordelijkheid krijgen én nemen om op eigen wijze het beste te doen voor jouw klant. Een vanzelfsprekend onderling vertrouwen, streven naar plezier en een jou passende werk-leven-balans.

Komend jaar:
• Helpen we zes organisaties fuseren om opnieuw één organisatie te zijn.
• Brengen we tien organisaties opnieuw in contact met hun bewoners.
• Richten we vier vastgoedbedrijven en gemeenten naar een vanzelfsprekend duurzame toekomst.
• Springen we bij in de organisatie of communicatie van wijkvernieuwing.
• Inspireren en coachen we samenwerkende professionals tot meer lol én doelmatigheid in het werk. We snoeien nutteloze procedures als een tweede natuur en zaaien een nieuwe cultuur
• Springen we in als (top-)management uitvalt. We vervangen een directeur, hoofd projecten, vastgoed, bedrijfsvoering, communicatie of klantcontact.
• Onderzoeken we de tevredenheid van bewoners en dagen organisaties uit tot verbeteren
• Geven we meer dan dertig trainingen en opleidingen van mediatraining, langs bewonersparticipatie tot vastgoedontwikkeling
• Coachen we mensen in hun persoonlijke of vakmatige ontwikkeling
• Begeleiden we de marktintroductie van één nieuwe organisatie
• Lossen we publieke of bestuurlijke crises achter de schermen op
•Begeleiden we zes organisaties met hun ondernemingsplanning of visieontwikkeling
• Organiseren we voor vijf organisaties contact met hun stakeholders
• Presenteren, leiden of begeleiden we 20 energieke bijeenkomsten
• Dagen we 50 professionals uit tot een kop koffie bij bewoners thuis.
• Schrijven we gevoelige strategische teksten, zoals ondernemingsplan en jaarverslag en de bijbehorende (pers-)berichten.

Seniore ondernemende consultants
We zoeken versterking met mensen die bij ons passen. Ervaren en ondernemende senioren in verschillende relevante vakgebieden, die geen baas zoeken, maar ook niet alleen verder willen.

Beginnend beleidsadviseur op zoek naar avontuur
Ben jij een beleidsadviseur met een jaar of vier werkervaring. Iemand die meeschreef aan het ondernemingsplan, de prestatieafspraken, een wijkvisie of het huurbeleid. Iemand voor wie het zoeken van een aantrekkelijke vorm vanzelfsprekend is en die vlot presenteert. Heb jij het binnen jouw organisatie allemaal wel gezien en wil je nu ook adviesvaardigheid ontwikkelen? Wij bieden een warm nest met ervaren adviseurs met prima netwerken en alle bereidheid om te delen en te leren. We verwachten wel dat je ook zelf acquireert. Lonkt zelfstandigheid, werken voor opdrachtgevers door het hele land, uitgedaagd worden snel te leren, aan de lat staan?

Beginnend organisatieadviseur
Je leerde al veel uit boeken en/of op de universiteit. Werken deed je ook een paar jaar, bijvoorbeeld bij een dienstverlenende organisatie. Wil je je nu specialiseren naar reorganiseren, fusiebegeleiding, vormgeven van samenwerking? Denk je dat bestuur en management jouw aanpak en ideeën zou moeten horen en kun je ook tegen een afwijzing? Trekt werken met collega’s die je niet laten vallen je? En reis je graag door het hele land voor meerdere klanten?

Zoek eens contact met ons als één van bovenstaande vacatures je aanspreekt.

Erik-Jan Hopstaken

Meer weten?

Erik-Jan vertelt je er graag meer over.

06 5536 1860

ej.hopstaken@vannimwegen.nl