Jonge talenten gezocht

Sta jij aan het begin van je carrière, ben je ondernemend en klaar om écht aan de slag te gaan? Wil je je ontwikkelen tot adviseur en werken voor organisaties met een maatschappelijk doel? Wil jij ertoe doen en doe je dat graag op jouw eigen manier? Dan is deze vacature iets voor jou.

9 juli 2022

Vannimwegen zoekt jonge talenten (36-40 uur)

Vannimwegen biedt publieke organisaties kennis, ervaring en hulp. Dit doen we door het geven van advies en het doen van onderzoek in verschillende disciplines zoals organisatie(beleid), communicatie/participatie en vastgoed/financiën. We werken voornamelijk in de wereld waarin wonen centraal staat.

We zoeken energieke, creatieve jonge talenten om met ons de oplossingen van morgen vorm te geven. Sta je aan het begin van je carrière en wil je je breed ontwikkelen? En vind je het leuk om adviseur te worden bij een bureau met een ervaren team? Ontdek dan bij ons of in jou een topadviseur schuilt.

Wie ben jij?

Iedereen met academische bagage mag solliciteren. We zijn niet op zoek naar een specifieke studierichting, ervaring of achtergrond. We zijn graag een zo divers mogelijk team. Wel past een aantal competenties, eigenschappen of interesses bij ons en ons werkveld.

Competenties: samenwerken, strategisch en analytisch denkvermogen, ondernemerschap, creativiteit, kritische houding, op iets af durven stappen, zelfsturend zijn, fouten durven maken en kwetsbaar durven zijn. Kennis van en ervaring in/met meerdere culturen zijn een pre. Goede beheersing van de Nederlandse taal – mondeling en schriftelijk - is een vereiste.

Eigenschappen: assertief, lef, zelfstandig, tegendraads/eigenwijs, nieuwsgierig, leergierig en sociaal.

Interesses: in maatschappelijke vraagstukken, zoals die van woningcorporaties en overheid. In de dynamiek tussen burger/bewoner en professional. En in onderwerpen als: versnelling energietransitie, participatieproblemen, nieuwbouwopgave, samenwerking.

Wat ga je bij ons doen?

Samen met ervaren collega-adviseurs ga je op pad om onze klanten te versterken. Je hebt een scherpe en kritische houding, bent assertief en voorziet het team en de opdrachtgever van een frisse blik. Als jong talent leer je van ons de adviesvaardigheden en maak je kennis met onze voornaamste klanten: woningcorporaties en gemeenten. Door met diverse projecten aan de slag te gaan, leer jij de sector en haar vragen snel kennen. Je ervaart de uitdaging, lol, roem en frustratie van adviesklussen. Je krijgt een adviseursopleiding, opdrachten bij uiteenlopende klanten, werkt in teams, leert van ervaren seniors en creëert misschien zelf wel nieuwe producten en diensten.

Het advieswerk is divers, onze adviseurs doen projecten als:

Benieuwd elke adviesklussen de vorige jonge talenten deden?


Een agenda van een junior-adviseur bij ons zou er zo uit kunnen zien:

Wie zijn wij?

Vannimwegen bestaat uit een groep ervaren specialisten. Wij adviseren in een wereld waar wonen centraal staat. We geloven in adviseurs die zelfstandig ondernemen en op eigen wijze denken en werken. Geen vastomlijnde modellen, maar een werkwijze die zowel past bij de adviseur als bij de opdrachtgever.

We hechten aan de verschillen in ons team. Dat scherpt ons advies. We beseffen dat de nieuwe generatie aan zet is. Wij geloven in jong talent én wij geloven dat diversiteit onze organisatie versterkt. Zo blijven we ertoe doen. Daarom startten wij twee jaar geleden een succesvol jong-talent programma.

Wij bieden onze nieuwe talenten:

  • een afwisselende werkweek van 36-40 uur met flexibele werktijden;
  • een intern trainingsprogramma om je te ontwikkelen tot topadviseur;
  • een persoonlijk ontwikkelingstraject;
  • ervaren seniors die jouw graag de fijne kneepjes van het vak leren;
  • een laptop van de zaak;
  • een bijdrage in de telefoon- en reiskosten;
  • een marktconform salaris;
  • een hecht team collega’s.

Je groeit en ontwikkelt bij ons. Je wordt onderdeel van ons bureau, onze werk-woonkamer in Amsterdam (IJburg), onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel en onze groep adviseurs. Je deelt je ervaringen met hen en zij met jou. Je maakt kennis met onze levens- en werkhouding.

Interesse?

Reageer op een manier die bij jou past en die ons toont wie jij bent en wat je in je mars hebt. Dat mag via een brief, maar ook via een andere (creatieve) vorm. Wel ontvangen we graag een cv van je.

Stuur alles op naar solliciteren@vannimwegen.nl. Heb je vragen, bel ons dan op (020) 6766902. Je mag ook langskomen op de Krijn Taconiskade 408 in Amsterdam-IJburg, dan drinken we meteen een kopje koffie.

De inschrijving is gesloten.Wil je toch dat wij jou leren kennen? Laat ons dit weten.

Blok als je solliciteert alvast 7 september (hele dag) en 16 september (middag) in je agenda!

Sollicitatieprocedure

Uit alle reacties selecteren wij een aantal kandidaten om mee te doen aan een sollicitatieprogramma op 7 en 16 september (zie hiervoor). Tijdens deze dagen maak jij kennis met Vannimwegen en wij met jou. Je krijgt een gratis training adviesvaardigheden. Ook werk je aan een uitdagend vraagstuk uit de praktijk, dat je zelf mag presenteren.

Daarna kiezen we een aantal kandidaten die bij ons zo snel mogelijk aan de slag mogen.

Wij geloven in de kracht van verschillen en streven naar een diverse samenstelling van ons team, met een evenwichtige vertegenwoordiging in (studie)achtergronden, geloofsovertuigingen, gender, geaardheid, (fysieke) uitdagingen en etnische achtergrond. We moedigen daarom uitdrukkelijk iedereen aan om te solliciteren. We zijn benieuwd naar jouw unieke perspectief, motivatie en kwaliteiten.

Dieuwertje Roos

Meer weten?

Elsbeth Postma, Lisa Dautzenberg en Dieuwertje Roos vertellen je er graag meer over.

e.postma@vannimwegen.nl
l.dautzenberg@vannimwegen.nl
d.roos@vannimwegen.nl