omhelzing.jpg

Vacature voor master stagiair/onderzoeker

Zoek je nog een interessante afstudeeropdracht en wil je je oriënteren op het adviesvak? Kom dan eens bij ons praten.

Vannimwegen is een adviesbureau gevestigd in Amsterdam gericht op het vakgebied wonen. Wij zijn onder andere expert op het terrein van bewonersparticipatie en klantverbinding.

Wij zoeken per direct een stagiair (m/v) die bij ons onderzoek wil doen. Wij hebben een heldere vraag: hoe geven woningcorporaties in duurzaamheidsprojecten een rol aan bewoners? Hoe worden ze meegenomen? Hoeveel invloed krijgen zij op wat er gebeurd? Wanneer in het proces worden bewoners meegenomen? En natuurlijk de vraag: levert een andere benadering andere resultaten op. Leidt het tot meer of minder duurzame plannen? Meer of minder tevredenheid? Meer of minder kosten?

Wij helpen jou met je onderzoek en reiken je ons netwerk en onze expertise aan. Jij krijgt de gelegenheid om bij ons op kantoor en bij onze klanten het onderzoek uit te voeren. Ook nemen we je mee in onze adviesprojecten, zodat je een goed beeld krijgt van wat een adviesbureau allemaal doet.

Een vaste onkostenvergoeding, leuke collega's, een werkplek, leerervaring en werkplezier. Het staat tot je beschikking als jij onze stagiair wordt.

We vragen van jou: een afgeronde bacheloropleiding in een relevante opleiding. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar. Je kunt al zelfstandig werken en bent voldoende flexibel en leergierig om naast je onderzoek ons met werkzaamheden te helpen.

Reageer snel en stuur je cv en motivatie naar Suzan Mouthaan: s.mouthaan@vannimwegen.nl