de ruijterkade.jpg

27 maart: thema-avond De Kleine Corporatie

Veel kleinere woningcorporaties gaan op innovatieve wijze om met de implementatie van de Woningwet en de recente Veegwet. Soms liggen de meest effectieve oplossingen voor de hand, maar je moet er maar wel net even opkomen.

We geloven dat professionals veel kunnen leren van elkaars successen en fouten. Daarom organiseert Vannimwegen een thema-avond speciaal bedoeld voor bestuurders, commissarissen en medewerkers van kleine woningcorporaties.

We gaan in gesprek over de implicaties van de Veegwet voor verenigingen, de toegenomen regeldruk vanuit het Rijk, de voor- en nadelen van samenwerken en andere kansen en bedreigingen die komen kijken bij het runnen van een woningcorporatie met niet meer dan 1.000 verhuureenheden.

Piet Keijzer, commissaris van de Woningbouwverenging Oostzaanse Volkshuisvesting, is als externe spreker aanwezig. Hij neemt ons mee in de uitdagingen van een kleine woningbouwvereniging anno 2018. Gezamenlijk behandelen we één of meerdere casussen die adviseurs van Vannimwegen vanuit hun expertise belichten (Erwin Beltman: financiën, Erik-Jan Hopstaken: communicatie en samenwerken, Mario Damen: de Veegwet en fusies).

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 27 maart van 19:00 tot 21:00 uur bij ons op kantoor aan de Krijn Taconiskade 408 te Amsterdam. Deelname is kosteloos (no show = 75 euro). Meld je nu aan via info@vannimwegen.nl

Meer informatie over dit onderwerp